BURSA / YILDIRIM - Atatürk Anaokulu

ATAMIZI SEVGİ, SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında Okul Psikolojik Danışmanı Süleyman ÇALIŞKAN tarafından tüm sınıflardaki öğrencilere "Şiddeti Önleme ve Öfke Kontrolü" konulu sınıf etkinliği yapılmıştır.

LALELER SABAH SINIFI KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

GÜLLER SABAH GRUBU RESSAM VAN GOGH' UN İZİNDE

ATATÜRK ANAOKULU CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YILINI KUTLAMAYA HAZIR

YAŞASIN CUMHURİYET

SİHİRBAZ APTURİ' DEN MAGİC SHOW

NİLÜFERLER SABAH GRUBU DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZE SAYGIYLA

KELEBEKLER SINIFI -DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZE SAYGIYLA

LALELER SINIFI -DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZE SAYGIYLA

LALELER SINIFI SABAH GRUBU SONBAHARA HAZIRLIK TURŞULARINI KURDU

TAHTA BAVUL İSİMLİ ÇOCUK TİYATROMUZ ÇOCUKLAR İLE BULUŞTU

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında okulumuz öğrencileri sınıf öğretmenleri eşliğinde rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisini ziyaret etmiş olup Okul Psikolojik Danışmanı Süleyman ÇALIŞKAN tarafından tüm öğrencilerimize “Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin Tanıtılması” konulu etkinlik yapılmıştır.

Haz

Okul Psikolojik Danışmanı Süleyman ÇALIŞKAN ve Psikolojik Danışman Esra K. ÇALIŞKAN tarafından gönüllü veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla kitap değerlendirmesi yapılarak duygular hakkında sohbet edilmiştir. Çocuklarımız için öğrenme aşkıyla etkinliğe katılan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.