BURSA / YILDIRIM - Atatürk Anaokulu

Etiket Sonuçları: GELİŞİM

Ekm

TEDARİKÇİLER İÇİN OKULUMUZ TARAFINDAN UYGULANMASI GEREKEN, HİJYEN VE ENFEKSİYON ÖNLEMLERİ TALİMATIMIZ!!!

AMACIMIZ SAĞLIĞIMIZI KORUMAK!!!

HASTALANMAMAK İÇİN GEREKLİ BAZI BİLGİLERİ KAZANMAK VE UYGULAMAKTIR.

Ekm

"Gofretin Sokağı" adlı Tiyatro Oyununu çocuklarımız çok sevdi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kapsamında çocuklarımız aynı dünyayı paylaştığımız can dostlarımızla ilgili etkinlikler yaparak, onların yaşam hakları konusunda farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Ekm

Atatürk Anaokulu'nun minik öğrencileri okulların ikinci haftasına eğlenceli aktivitelerle başladı. Oyun Animatörleri eşliğinde Dans edip, Pamuk Şekeri standında, pamuk şekerlerini yerken eğlenceli saatler geçirdiler.

Ekm

Velilerimizin destekleri ile okulumuzda yapılan "Dünya Temizlik Günü"  etkinliği kapsamında yapılan çalışmalarımızla çocuklarımıza çevre temizliği ile birlikte çevremizi koruma bilinci verildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

REHBER ÖĞRETMENİMİZ SÜLEYMAN ÇALIŞKAN EŞLİĞİNDE ÖĞRETMENLERİMİZE AKRAN ZORBALIĞI EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.