BURSA / YILDIRIM - Atatürk Anaokulu

Atatürk Anaokulu

Ertuğrulgazi mahallesi. 2.Ermiş Sk. No12 Kaplıkaya YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yolunda öğrencilerimizdeki en üst düzeyde kalıcı davranış değişikliği gerçekleştirmesini sağlamak, okul öncesi eğitiminin yaygınlaştırılmasında örnek olurken, örnek çalışmaları ile Okulöncesi Eğitimde örnek bir okul olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarını görev edinmiş; milli ve manevi değerlere bağlı, yaparak-yaşayarak öğrenme fırsatı sunulan, özgüveni gelişmiş, sorumluluk ve farkındalık bilincine sahip çocuklar yetiştirmek.
Başarılar
* Beyaz Bayrak Sertifikası almıştır. * TSE-ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almıştır. * OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi almıştır. * Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Koşulları Uygun bulunduğundan Beslenme Dostu Okul Sertifikası almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabah Grubu :08:00-12:45 Öğle Grubu :13:00-17:45
Otobüs( 25 - S1 - 28 - 28A - 31A ) Minübüs ( Kaplıkaya Ertuğrulgazi )
Ertuğrulgazi mahallesi. 2.Ermiş Sk. No:12 Kaplıkaya YILDIRIM / BURSA
Sportif Etkinlikler
Tüm sınıflarımız spor aktivitelerini hep birlikte okul salonunda eğitimin ilk saatlerinde yapmaktadır
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Etkinlik salonu, Çok Amaçlı Atölye, Çocuklarımız için yapılmış Açıkhava oyun alanları ile hizmet vermeye devam etmektedir.